Ny veterinär sökes

Smådjursveterinär sökes till mindre privat klinik i Skåne

Fågel & Smådjurskliniken är en mindre smådjursklinik som ligger i trevliga Lomma. Vi har laboratorium, digital röntgen, ultraljud, operationsavdelning och tandvårdsavdelning samt viss stationärvård för exotiska smådjur. Kliniken är en av Sveriges främsta inom exotiska smådjur men vi har även lite hund och katt.

Vi söker en smådjursveterinär som gillar att jobba med alla slags djur. Vi ser gärna att du har jobbat med smådjurssjukvård något år och kan tänka dig att vara både på operation och poliklinik. Erfarenhet av exotiska smådjur är inget krav men intresse av att lära sig mer är en förutsättning.  Hos oss kommer du att ha alla möjligheter att lära dig mer och även vidareutbilda dig. Intresse och en vilja att lära sig mer om fåglar är ett plus eftersom det är efterfrågat på kliniken.

På kliniken arbetar 2 veterinärer, 4 djursjukskötare och en receptionist. Vi delar lokaler med Vetaderm, en klinik specialiserad på dermatologi, så tillsammans är vi ett härligt gäng. Är du en social, driftig och teamorienterad person som brinner för alla djurs lika rätt till en optimal vård och bemötande är du kanske rätt person för oss. Vi lägger stor vikt vid kunskapsbaserad vård och vidareutbildning. Hos oss kommer du att få lära känna alla möjliga sorters djur och vi lovar att det aldrig blir tråkigt att gå till jobbet.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Din ansökan får gärna innehålla en videopresentation. Kliniken har kollektivavtal och tillgång till privat sjukförsäkring.

Välkommen med din ansökan till

Cecilia Trägårdh
Fågel & Smådjurskliniken i Lomma
Järngatan 14
234 35 Lomma
info@fagelkliniken.se

www.fagelkliniken.se