Vi söker receptionist!

Receptionist sökes till Fågel och Smådjurskliniken i Lomma AB. Tjänsten är ett graviditetsvikariat på ett år med start februari 2018. Är du vårt ansikte utåt och har bra administrativ förmåga samt är serviceinriktad, stresstålig, ansvarsfull och har intresse för alla sällskapsdjur? Då är kanske detta jobbet något för dig.

Vi är en mindre veterinärklinik som tar emot alla smådjur men har specialkompetens inom exotiska djur och tandbehandlingar. Vi delar våra lokaler och reception med Vetaderm, specialistklinik för allergi och andra sjukdomar i hud och öron och du kommer att fungera som recepetionist för båda klinikerna. På Fågel & Smådjurskliniken arbetar 2 veterinärer, 3 djursjukskötare och en djurvårdare. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att ta emot våra kunder, butiksförsäljning och sköta administration kring patienterna. I tjänsten ingår även att svara i telefon. Tycker du om att arbeta i team och är lösningsorienterad samt glad, noggrann och arbetsam välkommen att kontakta oss.

Lön: enligt kollektivavtal Ansökan med CV och referenser kan skickas till info@fagelkliniken.se Information om tjänsten lämnas av Jenny Svenning, personalansvarig, på telefonnummer 040-460560.
Sista ansökan 20171130

http://www.raid.se/wp-content/uploads/2015/04/Fågelkliniken_nov_2017.pdf